Restaurants Hamburg

Fillet of Soul

5 5 5 0 1 (1)
PREMIUM
Adresse
Deichtorstraße 1-2
Hamburg, Deutschland
Route planen
Nach: Fillet of Soul, Hamburg

Beschreibung des Inhabers zu Fillet of Soul
Die Verbindung von Kunst und Kochen verspricht schon von sich aus Gutes.

durch eine kreative, aber unverkrampfte, eine innovative, aber nicht trend-touristische Küche definiert. Der Tag im Fillet of Soul beginnt von Montag bis Sonntag um 11 Uhr. Ab 12 Uhr schließt sich der tägliche wechselnde Mittagstisch an, der Dir handfeste als auch leichte Gerichte aus unserer Crossover-Küche bietet. Am Nachmittag bis 17.00 Uhr gibt es hausgemachtem Kuchen und belgischen Waffeln mit leckerem Eis oder Früchten. Eine kleine Bistrokarte stillt den Hunger zwischendurch. Abends ab 18 Uhr erwartet Euch eine fast täglich neue Speisekarte. Wer das Fillet of Soul betritt, liest das Speisenangebot an Suppen, Vorspeisen, Hauptgerichten und Desserts auf einer Kreidetafel. Den idealen Begleiter wählt Ihr aus unserer kleinen aber feinen Weinkarte, die wir mit Liebe für Euch zusammengestellt haben. Die offene Küche und die komplett verglaste Längsfront des Gebäudes tun ihr Übriges für die Atmosphäre, in der man  neben gut essen  vor allem eines kann: sich wohl fühlen. Bei schönem Wetter ist unsere Terrasse im Innenhof der Deichtorhallen geöffnet. Wir würden uns sehr freuen Dich als Gast in unserem Restaurant begrüßen zu dürfen.

The combination of arts and cooking is full of promises - We at the House of Photograpgy are conscious of this. So we decided, when we reopened the museum in 2005, to marry the works of important photographers with a creative, innovative but non-trendy offer of treats for the gourmet. Activity at the Fillet of Soul – this the programmatic name of our restaurant – starts every day , sunday included, at 11. At noon we begin serving our lunchtime menus. Whether you prefer a hefty meal or a light snack, you will be satisfied by our choice of dishes.

During the afternoons we serve home made pastry or Belgian Gaufres with ice-cream or fruit. Our bistro menu caters for the little cravings of the stomach.Dinner offers, served after six o'clock, change almost every day. Consult our nicely old fashioned slate with its choice of soups, first and main courses and desserts. It goes without saying that you will find ideal companions for all dishes on our wine list, it is carefully selected by our specialised staff with skill and love. Your well being will be enhanced by the glass wall of the building and the open kitchen: a well-lit environment. If you prefer to eat in the open air, our patio will certainly find your approval! Fillet of Soul also means catering for private celebrations, business meetings or cultural events ; you make your requests – we find  the appropriate solution. In addition, there is a full catering service for groups of up to 500 participants. Whether you come alone or in company, Patrick Gebhardt and his team vouch for tasty food in attractive surroundings!

Send us an e-mail using the contact button with your wishes and dates concerning your event. Or simply call us at 040 / 70705800

Clients: allen & overy - alllianz real estate – bauerverlag – berenbergerbank-deichtorhallen hamburg GmbH - freundeskreis der photographie- hamburger kulturstiftung – le book connection hamburg 2010- lead award 2010 – Pom pomegranatjuice – rob cooper fotographie- hamburger stiftermahl 2009 /2010 – the swatch group – tribal DDB

 

 

Nach oben